12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία

Hosted Buyers

Ένα πρόγραμμα αποκλειστικά για εκθέτες

Η Zootechnia, ως η μοναδική εμπορική έκθεση στον τομέα της κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας στη χώρα, σηματοδοτεί τις εξελίξεις σε ένα πολύ δυναμικό πεδίο της πρωτογενούς παραγωγής. Αποτελεί δε, δυνατό σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του κλάδου που αναζητούν να προμηθευτούν τα πιο σύγχρονα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα αναβαθμίσουν τις επιχειρηματικές τους δράσεις.

Το στοχευμένο πρόγραμμα hosted buyers της Zootechnia, προσφέρει ένα αξιόπιστο περιβάλλον δικτύωσης μεταξύ των επιχειρηματιών-εκθετών του κλάδου με εκλεκτούς προσκεκλημένους αγοραστές από χώρες στόχους. Η πλειοψηφία των Επισκεπτών της Έκθεσης είναι εμπορικοί, σε ποσοστό 68,01%, με το υπόλοιπο 31,99% να αποτελεί απλό κοινό. Η συντριπτική πλειοψηφία (95%) των hosted buyers στην οργάνωση του 2019, δήλωσε ότι επιθυμεί να ξαναεπισκεφτεί την Zootechnia, στην επόμενη διοργάνωσή της, εφόσον αποτελεί “…μία πολύ δυναμική και ενδιαφέρουσα αγορά στον κλάδο της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας” (Στοιχεία από Ινστιτούτο Εκθεσιακών Ερευνών).

Τη φετινή Zootechnia θα επισκεφτούν 500 και πλέον προσκεκλημένοι αγοραστές από χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, των Βαλκανίων και της Βόρειας Αφρικής. (κτηνοτρόφοι, εισαγωγείς, διανομείς κτηνοτροφικών προϊόντων και πρόσθετων ζωοτροφών, όπως και εισαγωγείς – διανομείς πτηνοτροφικού εξοπλισμού).

Ενδεικτικά στοιχεία έρευνας Hosted Buyers 2019

68,01%

Εμπορικοί επισκέπτες

95%

επιθυμεί να επισκεφθεί
ξανά την έκθεση

Στοιχεία Zootechnia 2019

45.628

Επισκέπτες

16.663

τ.μ.

988

Εκθέτες

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Zootechnia!