12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία

Περιγραφή

Ταυτότητα έκθεσης

Η πληρέστερη αγορά για την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία

Η Zootechnia είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα της κτηνοτροφίας και της πτηνοτροφίας στην Ελλάδα. Διοργανώνεται ανά διετία από το 1999 μετά την απόσπασή της από τον κλαδική έκθεση AGROTICA και φιλοξενεί τα σημαντικότερα είδη παραγωγικών ζώων, μηχανημάτων, εφοδίων και υπηρεσιών.

Στόχος της οργάνωσης είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης αγοράς για την κτηνοτροφία, όπου εξειδικευμένες εταιρίες του κλάδου, αλλά και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, απευθύνονται τόσο σε ενδιαφερόμενους επαγγελματίες, όσο και στο ευρύ κοινό με σκοπό την ενημέρωση, τη διεύρυνση εμπορικών επαφών και την αναζήτηση νέων αγορών.

Το εκθεσιακό γεγονός πλαισιώνουν ποικίλες παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις με στις οποίες συμμετέχουν εκθέτες του αντίστοιχου αντικειμένου, επιστημονικά ιδρύματα και φορείς προσελκύοντας τόσο το επαγγελματίες του κλάδου, όσο και το ενδιαφέρον του κοινού. 

Zootechnia 2023

Στη 12η Zootechnia, πέραν της αθρόας εκθεσιακής συμμετοχής των κλάδων κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας, θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις που στόχο έχουν να αναδείξουν την έρευνα, την καινοτομία αλλά και τη συμβολή των νέων τεχνολογιών και υπηρεσιών στους συγκεκριμένους τομείς, με προεξέχουσες τις ακόλουθες.

Παράλληλες εκδηλώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Zootechnia!